Vinul pentru inimă

0
-Anunț-

În cărticica „So heilt Gott” (Aşa vindecă Dumnezeu – Medicina Sf. Hildegard von Bingen ca nou procedeu naturist de leac) de dr. Gottfried Hertzka, apărută la editura elvețiană Christiana-Verlag, Stein pe Rin, care n-ar trebui să lipsească din căminul nici unei familii creștine, a fost prezentată printre altele o rețetă extraordinară pentru cardiaci, care dă rezultate cu totul neobișnuite.

Stareța Hildegard von Bingen a trăit cu 800 de ani în urmă (1098-1179), a murit deci la vârsta de 81 de ani. Ca așa-numită mistică, îi apărea când era complet trează un fel de televizor ceresc în fața ochilor. Așa cum explică și atestă în mod expres la finele operei vieții sale, toate scrierile sale – tot ce a scris vreodată – provin exclusiv din aceste imagini și cuvinte cerești, toate bolile numite și medicamentele descrise îi sunt dezvăluite de Dumnezeu.

Papa Eugen al III-lea a pus să fie examinat darul de profeție al lui Hildegard și i-a recunoscut din punct de vedere bisericesc harul vizionar. Acum, după 800 de ani, au fost recunoscute de către medicina modernă și revelațiile sale medicale ca fiind corecte.

Dr. Hertzka, medic de medicină generală cu procedee fitoterapeutice de vindecare, profesând în Konstanz, la lacul Boden, ne-a pus la dispoziție acum prin cărticica sa „So heilt Gott” câteva dintre rețetele lui Hildegard.

Rețeta „vinului pentru inimă a dat rezultate foarte bune în toate insuficiențele cardiace și bolile adevărate de inimă și ocupă, după cum explică dr. Hertzka, un spațiu larg în cadrul practicii sale medicale zilnice. Eu însămi am dat această rețetă de câteva ori mai departe și reușita a fost surprinzător de bună. Și în angină pectorală vinul pentru inimă a produs o ameliorare simțitoare.

- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.