Leucemia

0
Leucemia
-Anunț-

Amestec de ceaiuri:

Din acest amestec de plante se ia 1 linguriță cu vârf la 1/4 litru de apă. In timpul unei zile se beau minimum 2 litri de ceai în înghițituri mici. De mare importanță ar fi ca plantele să fie luate proaspete din natură, măcar câteva din cele enumerate. Întrucât în leucemie cauza apariției bolii trebuie căutată în majoritatea cazurilor în splină, mai trebuie băute și 6 înghițituri de ceai din rădăcină de obligeană. 1 linguriță rasă de rădăcină de obligeană se lasă peste noapte în 1/4 litru de apă rece, dimineața se încălzește și se strecoară. Se ia înainte și după fiecare masă câte 1 înghițitură. 3 lingurițe (se pot administra până la 3 linguri) de bitter suedez sunt diluate în 3 cești cu ceai de plante. Această cantitate se bea distribuită de fiecare dată 1/2 oră înainte și 1/2 oră după fiecare masă. Se recomandă compresele cu ierburi suedeze, timp de 4 ore, pe regiunea ficatului și a splinei, precum și compresele cu aburi de coada-calului (a se vedea pentru ambele comprese ,Partea generală”). Ar trebui evitate toate alimentele acide, ca portocalele, lămâile, grapefruiturile, sucurile de fructe și fructele acrișoare, crude, la fel și mâncărurile foarte sărate și puternic condimentate, mezelurile și carnea grasă. Compotul de mere poate fi consumat în orice cantitate.

Citește și:   Turița mare (Agrimonia eupatoria)

La începutul lui noiembrie 1978 au venit la mine niște părinți disperați însoțiți de un băiat de 6 ani: Peter W. din N./R.F.G. avea leucemie în ultimul stadiu. Începuse în mai 1978 cu febră și dureri în picioare. Întrucât starea lui nu se îmbunătățea, Peter a intrat la începutul lui iulie 1978 pentru 11 săptămâni în spital la Mannheim. Nici după externare nu s-a constatat nici o ameliorare. Când l-am văzut pentru prima dată, Peter nu mai avea păr, era foarte palid, obosit și fără apetit. Avea cearcăne negre adânci sub ochi, se vedea pe el că era foarte grav bolnav. Copilul s-a înviorat imediat după prima baie de cimbru (a se vedea „Moduri de folosire” la „Cimbru”) pe care i-au făcut-o părinții la sfatul meu. Apa de baie, turnată înapoi peste plante, a mai fost încălzită de două or, așa că s-au putut face trei băi. Apoi a băut ceaiul de plante susmenționat. Copilul, deși era atât de micuț, își lua la fiecare sfert de oră înghițitura de ceai, uitându-se exact la ceas. Și la masă se ținea de regimul dietetic prescris. La sfârșitul lui noiembrie 1978, părinții s-au dus cu copilul la spitalul din Mannheim pentru analizele de sânge. Profesorului i s-a părut un mister, rezultatul analizelor fiind mult îmbunătățit. La mijlocul lui decembrie părul i-a crescut din nou des și Peter s-a dus iarăși cu părinții la analize. Constatarea a fost: „Hemograma este mai bună decât cea normală.” Medicii nu știau cum să explice incredibilul, inimaginabilul. În aprilie 1979, Peter a venit cu părinții în sala din Traunstein/Bavaria superioară, pentru a asista la prelegerea mea ca un copil perfect sănătos. Erau prezenți cca. 1800 de oameni. Proporționale au fost și aplauzele, când l-am prezentat pe Peter publicului și am relatat povestea suferinței sale. Și la sfârșitul lui octombrie 1979, părinții lui au venit cu el la prelegerea ținută de mine în sala Jahn din Pforzheim, la care au participat 2200 de persoane. Și aici am putut arăta publicului un copil complet sănătos. Peter mai bea cu sârg, după cum mi-a scris în 1979 de Crăciun, ceaiul de plante, mama sa îi pune tot mereu cataplasme cu ierburi suedeze pe splină și gât, îl mai fricționează și cu ulei de maghiran (ganglionii de la gât fuseseră și ei în suferință). Mi-a desenat pe o foaie de hârtie cu creioane colorate filimica, urzica și coada-șoricelului și a scris dedesubt: ,Salvatorii mei!”, ceea ce găsesc absolut unic. Părinții îl mai duc și acum din când în când la control medical, deși Peter este un băiat sănătos.

Citește și:   Remedii naturiste afecțiuni Gât

Consider controlul medical extrem de important! Și continuarea consumării ceaiului de plante și a aplicării compreselor o socotesc bună. Îl ferește pe cel care a fost odată bolnav de cancer de o eventuală revenire a bolii.

- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.