Hemangiomul

0
Hemangiomul
-Anunț-

Frunzele cedrului sau ale chiparosului sunt spălate, tăiate mărunt și se umple cu ele o sticlă până la gât; se toarnă rachiu de secară de 38-40%; se pune să stea 10 zile in soare sau în apropierea mașinii de gătit. Cu această tinctură se tamponează hemangiomul de mai multe ori pe zi și frunzele cărnoase de urechelniță (Sempervivum tectorum), numită și iarba- ciutei, urechiușe, verzișoară treptată a hemangiomului, dacă acesta este uns cu seva ce iese din ele.

Seva tulpinilor cărnoase de filimică, stoarse prin storcătorul electric de uz casnic, ajută de asemenea la înlăturarea hemangiomului. Bitterul suedez folosit de mai multe ori duce și el la dispariția acestei rebele boli de piele.

Sucurile și tincturile menționate sunt de mare ajutor și pentru a îndepărta alunițele, semnele din naștere, dereglările de pigment, keratoza senilă (petele de bătrânețe), zonele albe de piele bine delimitate, precum și negii.

Un băiețel de două luni avea pe piept un hemangiom mare cât o jumătate de linte care trebuia îndepărtat prin operație. Mama lui, îngrijorată, se temea de complicații la operația sugarului. A început să tamponeze locul de mai multe ori pe zi cu bitter suedez. În cca. 6 săptămâni, hemangiomul a dispărut. – tăiate de-a lungul și despicate.

Foto: Freepik

- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.