Fenomene nepercepute de națiunea umană

0
Fenomene nepercepute de națiunea umană telepatia, clarviziunea
-Anunț-

Omul încă nu cunoaşte multe fenomene care se petrec în jurul lui şi în sine însăşi, dar cu toate acestea ele se întâmplă, fără voia noastră. În cele ce urmează vom analiza unele dintre ele.

Telepatia reprezintă transmiterea unui gând între două persoane, unde unul este emiţător, iar celălalt este receptor chiar şi la distanţă, începând de la câţiva centrimetii, până la mii de kilometrii. Acest fenomen a fost cercetat de foarte mulţi specialişti, dar nu a fost înţeles în totalitate. De exemplu o mama poate simţi de la distanţă dacă se întâmplă ceva cu copilul ei şi invers, demonstrându-se astfel că, intensitatea transmiterii nu depinde de distanţă.

Telekinezia reprezintă deplasarea unor obiecte, fără aplicarea unei forţe fizice. De exemplu: atragerea de către palmă, până la atingere, a unor obiecte de la distanta.

Persoanele care posedă asemenea haruri se numesc « mediumi », şi le au fără voinţa lor. Nici aceste proprietăţi nu au fost explicate până acum, dar probabil că există o forţă, care emană energie, forţă care este necunoscută în totalitate. Poate face aceasta forţă numai lucruri benefice sau poate produce şi fenomene negative fiinţei umane?

Astfel de persoane, cu proprietăţi de telekinezie sunt şi în Romania. Una din cele mai cunoscute şi mediatizate este d-na Tatomir din Craiova. O femeie inteligentă, care provine dintr-o familie de intelectuali, şi care cred că va reuşi în viitor să explice aceste fenomene ale telekineziei. Până în prezent s-a constatat ferm că un asemenea fenomen există, dar nu este perceput de om şi nu poate fi utilizat în dirijarea anumitor procese vitale.

Radiestezia (efect biologic, biolocatie, biodetectie) este proprietatea unui organism de a sensibiliza existenţa anumitor radiaţii. Efectele radiaţiilor determinate de ape subterane, zăcăminte sau roci subterane provoacă mişcarea anumitor muşchi ai corpului uman. Radiestezia a fost utilizată după unele date cu 7.000 de ani în urmă pentru depistarea de ape subterane, comori, s.a. Instrumentele de care se folosesc radiestezişti sunt baghetele sau pendulele.

Aceste instrumente au fost utilizate în antichitate de către mulţi regi (chinezi în special). În ultimul timp au apărut persoane care utilizează instrumente moderne încercând să explice anumite fenomene. Apropiind instrumentele de anumite părţi ale corpului acestea pendulează cu o intensitate mai mare sau mai mică, indicând prezenţa unei tumori sau a altei afecţiuni.

Această metodă este utilizată şi în Romania de către d-na Lidia Fecioru, Ancu Dinca, oameni care încearcă să explice unele fenomene, care ar determina prezenţa anumitor câmpuri magnetice, ce diferă de cele autentice ale corpului uman.

Pendule de forme diferite au fost utilizate de către geologi în zone greu accesibile, pentru a putea determina prezenţa anumitor minereuri. Sunt foarte bine cunoscute cazurile în care pe anumite porţiuni ale drumurilor se petreceau accidente inexplicabile. Din mărturiile unor şoferi s-a constatat că pe acele porţiuni maşinile erau trase spre una din marginile drumului, după care se răsturnau. În urma cercetărilor, s-a constatat că existau curenţi provocaţi de minereuri sau de ape subterane cu o anumită încărcătură electrică. În acele regiuni se plasau bucăţi de cupru, care schimbau direcţia câmpurilor electrice şi fenomenul de atracţie dispărea.

Înainte de a construi o casă este bine să se ştie cum trebuie amplasat dormitorul, deoarece câmpurile electrice se deplasează în anumite direcţii. Se spune că, cea mai bună poziţie de dormit este cu capul spre nord, în cazuri de boală, sau spre răsărit, pentru odihna sistemului nervos.

O alta aplicaţie a radiesteziei, verificată din punct de vedere medical, este determinarea tensiunii arteriale cu ajutorul unui pendul. De obicei, se ia o verigheta, se leaga de un lanţ sau un fir de aţă care se plimbă de la palmă spre cot, unde se pune o rigla gradată. Prima valoare care se obţine reprezintă minima, iar cea de-a doua – maxima. Zonele care reprezintă cele două valori sunt marcate prin oscilaţiile pendulului perpendicular pe braţ.

Aplicarea fenomenului radiesteziei încă nu şi-a spus ultimul cuvânt, el se utilizează în procesul curativ, alimentar, al diagnosticului, al criminalităţii s.a.

Un alt fenomen extraordinar de interesant este perceperea culorilor de către nevăzători. Senzaţiile se împart în trei categorii : una de suprafaţă netedă, de suprafaţă lipicioasă şi de suprafaţă aspră.

Spre exemplu: oranjul este extrem de aspru; albastrul este cea mai netedă culoare; roşul, verdele şi albastrul marin sunt lipicioase; violetul declanşează o senzaţie de paralizie; galbenul este alunecos cu granulaţii; negrul este cel mai aspru; albul este neted cu granulaţii mai mari ca la galben.

Psihometria este un fenomen greu de imaginat, dar confirmat de multe persoane abilitate. Fenomenul este foarte curios, deoarece pot fi determinate unele informaţii după fotografii sau după unele lucruri ale unei persoane. Se poate determina dacă o persoana dispărută este sau nu în viaţă sau se poate determina starea de sănătate a unei persoane care se află la distanţă mare de locul respectiv. Punând mâna pe o fotografie acoperită sau întoarsă cu faţa în jos, se poate determina sexul persoanei din poză. Se pare că cei ce determina aceste fenomene au un cod special de descifrare a informaţiilor respective.

Acest fenomen este mai puţin credibil, deoarece este greu de imaginat obţinerea unei informaţii în acest mod.

Psihokinezia este concentraţia psihică a unor persoane, care impune schimbarea formei unor obiecte din metal fără aplicarea forţei fizice sau mecanice. Spre exemplu, o farfurie metalică îşi schimbă forma sub privirile noastre, fără a fi atinsă. Unii dintre cunoscuţii psihokinezişti au fost Uri Geler din Germania şi Mattew Maning din Anglia, care au demonstrat asemenea însuşiri paranormale şi care au prezentat astfel de fenomene marelui public în numeroase emisiuni televizate.

Magnetoterapia reprezintă utilizarea curenţilor magnetici, care există în toate organismele vii, pentru a dirija starea organismului într-o anumită direcţie. Frecvenţa vibraţiilor magnetice a unor organe poate să scadă în unele cazuri, producând un dezechilibru al întregului organism. Arta vindecarii anumitor procese vitale ale organismului, este de a stabiliza frecvenţa curenţilor magnetici în întregul organism prin acţiunea mâinilor, astfel încât de la o anumită distanţă să influenţeze funcţia curenţilor magnetici. Această direcţionare a curenţilor magnetici poate fi efectuată numai de anumite persoane, care au un simţ specific – de dirijare a magnetismului.

Citește și:   Definiția sănătății

Cel mai cunoscut magnetoterapeut a fost rusul Otto Zeeling. Cei care l-au cunoscut mărturisesc, că acest om se concentra, apoi întindea măinile deasupra organismului pacientului şi putea determina prezenţa diferitelor afecţiuni. Otto Zeeling putea prezice schimbarea condiţiilor climaterice şi prevedea apariţia fenomenelor terestre. O. Zeeling a ajutat la formarea unei noi concepţii asupra naturii energetice a gândului.

O altă personalitate recunoscută a fost Djuna Davitasvili din Georgia, care activă în cadrul unui Institut de cercetări Ştiinţifice şi efectua multe manipulări de dirijare a biocurenţilor sub supravegherea biologilor. S-a constatat că oamenii care au proprietăţi de influenţă asupra biocurenţilor organismelor vii au în palme un magnetism mult mai mare în comparaţie cu oamenii de rând şi au splina marită.

În România există câteva persoane cu asemenea proprietăţi de dirijare a curenţilor magnetici. Una dintre cele mai cunoscute este Maria Vârlan, născuta în comuna Moara-de-Piatră, în judeţul Balti. D-na Vârlan a activat în cadrul Spitalului Republican din Moldova, apoi în Bucureşti, unde în prezent are un cabinet specializat.

Lidia Fecioru şi A. Moşneagă sunt două surori, care de asemenea posedă capacităţi de diagnosticare şi vindecare a unor afecţiuni.

Sincer să fiu, eu, ca biolog cu un stagiu mare de cercetare a biologiei moleculare, cred că există fenomene nepercepute încă de fiinţa umană şi de aceea, datoria noastră este de a acumula cât mai multe informaţii despre aceste fenomene şi nu de a le nega cu vehemenţă, aşa cum se întâmplă cu mulţi medici orgolioşi.

Magnetismul medical se află în curs de cercetare intensivă şi constituie o componentă importantă a medicinii viitoare. Se cunoaşte faptul că în trecut, medicina, a acceptat cu multă greutate electrofiziologia, utilizarea nămolului, parafinei şi a multor alte metode aplicate de secole de către “vraci”.

Doresc să aduc aici câteva exemple concrete de autoenergizare a organismului uman prin utilizarea mâinilor, care ating diferite regiuni ale corpului în momente de stres sau de oboseală. De exemplu în cazul durerilor de cap, cu ambele mâini se ating tâmplele şi se ţin 2-3 minute, apoi se ating ochii şi se ţin 2-3 minute; în cazurile în care trebuie reglată tensiunea arterială, cu mâinile se va atinge în zona gâtului timp de 5-6 minute; în cazul durerilor în zona inimii, palmele se aşează pe stern şi se apasă; în cazul durerilor de stomac, ficat şi pancreas, corpul trebuie să se afle la orizontală, mâinile se aşează în regiunea stomacului şi se masează uşor de la zona stomacului spre duoden şi ficat, timp de 10-15 minute; în cazul durerilor de burta, mâinile se aşează pe burtă şi se ţin în zona dureroasă 10-15 minute; în cazul durerilor de picioare se face masaj uşor, cu palmele, de la talpă spre genunchi, apoi în jurul rotulei şi în spatele genunchiului; în cazul impotenţei sexuale se face un duş cu apă rece, apoi se masează penisul de la bază spre vârf.

Clarviziunea este un fenomen întâlnit din antichitate în multe lucrări. Mulţi regi aveau în preajmă oameni care aveau harul clarviziunii pentru a lua anumite decizii importante. Poate că, clarvăzătorii erau oameni cu o capacitate a logicii mai avansată, care puteau prezice anumite evenimente, dar în nici un caz romii (ţiganii), care pretind că prezic în cărţile de joc anumite evenimente ce vor avea loc nu sunt astfel de persoane. În opinia mea, clarvăzătorii sunt oameni cu o capacitate de intuiţie foarte bine dezvoltată, care pot calcula anumite evenimente cu precizie şi pot determina rezultatul faptelor implinite.

Multe argumente sunt descrise în declaraţiile unor persoane, care afirmă că au vazut-o pe Fecioara Maria sau pe Isus Christos, care le-au dat anumite sfaturi sau i-au încurajat, cum a fost cazul maicii Veronica de la Mânăstirea Tudor Vladimirescu din jud. Galaţi. Afirmaţiile maicii despre soarta poporului român sunt încurajatoare şi să dea Domnul să fie aşa, fiindcă poporul român este ales de Dumnezeu, dar până în momentul de faţă, noi, românii am fost şi suntem blestemaţi (necinste, corupţie, minciună). Unicul lucru care mă încurajează este prezenţa multor mânăstiri pe teritoriul României, unde slujesc călugări, care se roagă şi pentru cei ce nu calcă pragul bisericilor. Această faptă va fi rasplătită de către Bunul Dumnezeu.

Eu, unul, cred în existenţa şi influenţa sa asupra multor evenimente pământeşti. De-a lungul vieţii am renăscut de mai multe ori. Prima data – imediat după naştere, când mama s-a îmbolnăvit, iar tata a plecat în Răsăritul îndepărtat, luat pe front de armata rusă. Am supravieţuit numai datorită bunicii. A doua oară – mergând cu bicicleta spre şcoală, la Bălţi, am fost accidentat de către un automobil. Am fost salvat de medici. A treia oară – în timpul serviciului militar din Talin (Estonia), din cauza alimentaţiei proaste, am avut o hemoragie în stomac, care era să mă ducă la pierzanie. Am fost salvat după o intervenţie chirurgicală foarte complicată. De fiecare dată mă rugam lui Dumnezeu, să mă lase în viaţă pentru că mai am încă multe de făcut şi simţeam imediat ajutorul Lui. Eu nu pot explica practic modul în care am reuşit să supravieţuiesc în timpul cercetărilor ştiinţifice, lucrând într-un mediu puternic radiat, cu substanţe toxice de grupa 1 (uraniu, oasmin, aldehide glutarice), de multe ori neprotejat, conştient fiind de pericolul care mă păştea.

Acum, peste ani, când simt acţiunea toxinelor asupra organismului, continui să muncesc în condiţii de risc major. Multe substanţe biologic active, extrase din diferite specii de insecte, le-am experimentat chiar pe organismul meu, pentru a mă convinge, întâi eu, de acţiunea lor. Pentru prima dată am experimentat o proteină obţinută în laboratorul de inginerie genetică a staţiunii de patologie comparată, din Saint Christal – les – Aler (Franţa) şi am constatat că pielea de pe degetele de la mâna cu care făceam anumite operaţiuni s-a subţiat şi puteam privi cu ochiul liber circulaţia sângelui prin vase. Atunci, mi-am dat seama că acele proteine au proprietăţi keratolitice pe care le-am patentat şi, în viitor, vor servi la mărirea longevităţii omului, mai ales după catastrofa de la Cernobâl. Radiaţia din acea zonă a afectat toata Europa şi dacă ne gândim, astfel de catastrofe au mai existat, însă nu au fost dezvăluite.

Citește și:   Plante medicinale în cosmetică: cum să obții beneficii pentru piele și păr

Preparatele keratolitice, care au la bază proteinele specifice, extrase din insecte, abia au început să fie utilizate, dar în viitorul apropiat se vor folosi mai intens pentru a schimba structura ţesutului pielii superficiale, care sub influenţa radiaţiei solare, îmbătrăneşte rapid. Astăzi, foarte mulţi indivizi de 40 de ani par de 60-65, din cauza apariţiei ridurilor pronunţate, a verucilor seboreice, melanomurilor, carcinomurilor, care scurtează longevitatea omului.

În momentul în care scriu aceste rânduri, suport o absorbţie experimentală a unui gnglion multiplu situat pe partea stângă a corpului. Momentan formaţiunea tumorală are o mărime de 7 x 6 cm şi o culoare maronie. Masa tumorală pe care o simt zi şi noapte are o grosime de 3-4 cm şi avansează rapid în jurul ţesutului afectat şi am dureri înţepătoare cu mâncărimi puternice. Ieri, 28.12.2002, m-am consultat cu chirurgul Munteanu Codruţ – directorul spitalului Mumpossan din Bucureşti, care mi-a spus că formaţiunea trebuie operată imediat, altfel mai târziu va fi inoperabilă. Mie, însă, parcă cineva îmi spune să nu mă grăbesc, să aplic alte variante ale preparatelor pe care le experimentez. Eu voi continua experimentarea pe propriul meu organism, care, conform legilor internaţionale, nu am dreptul să o efectuez. Insa la data de 15.02.2003 am fost operat la Spitalul Mumposan. Mare greseala ! Dupa operatie ganglionul s-a inflamat si mai mult ca si toti ganglionii din jur. Nu mai puteam dormi. Am plecat la Chisinau, deoarece C. Munteanu, chirurgul care m-a operat mi-a luat o suma buna de bani si fugea de mine. Directorul Institutului de Hematologie I. Caremeri a aplicat o metoda clasica, care m-a salvat.

Aş dori să mai amintesc încă un caz de clarviziune a unui chirurg, Valeriu Borcea – directorul Spitalului de Chirurgie Plastică (arşi) din Bucureşti, cu care am colaborat şi am realizat o serie de experimente la Institutul din Băneasa. În timp ce ardeam cu un segment pielea unor iepuri, pentru ca mai apoi să urmărim acţiunea preparatelor noastre, dr. Borcea a început să plângă, spunând că toate preparatele medicale pentru oameni, trebuie aplicate pe oameni şi nu pe animale. M-a impresionat adânc acest om, care făcea operaţii zilnice pe om, salvându-le vieţile, dar nu plângea niciodată. Cu regret, chirurgul s-a stins din viaţă pe o plaja din Arabiile Unite, din cauza unor arsuri puternice de soare. Dar experienţele efectuate pe şeful staţiunii experimentale, Mihai Capşa, au dat rezultate miraculoase, care, în viitor vor ocupa un loc important în medicina contemporană.

În 1997, am fost infectat cu virusul zona-zoster, care provoacă dureri înfiorătoare întregului organism. Pentru prima dată, am aplicat un unguent pe baza de proteine extrase din insecte şi durerile au dispărut. Apoi, în câteva ore, au dispărut şi leziunile. Am creeat imediat un preparat, care este folositor la mii de oameni, din lumea intreagă, nu numai din România.

În 1998, fiul meu cel mic, Veaceslav, a fost infectat cu virus hepatic, apoi a apărut icterul cu dureri înfiorătoare. I-am administrat o proteină încapsulată, timp de 2-3 zile, după care a părăsit spitalul fără simptome de infecţie. Acum, fiul meu termină experimentele clinice ale preparatelor “Hepatito-liz 1” şi “Hepatito-liz 2”, în câteva spitale din Chişinău, pentru a putea completa dosarele farmaceutice. Aceste preparate, se vor comercializa în lumea întreagă, dacă voi fi sănătos şi î-mi va ajuta bunul Dumnezeu.

Sunt ferm convins că toţi cei care posedă anumite informaţii curative, atât medicii alopaţi cât şi cei care fac preparate naturiste, trebuie să rezolve unele şi aceleaşi probleme, în interesul omului.

Clarviziunea oamenilor din cercetarea ştiinţifică este primordială. Dacă un cercetător nu are clarviziune, el nu-şi poate desfăşura activitatea. Clarviziunea nu trebuie confundată cu ghicitul în cărţi sau cu presupunerile fantastice. Acest fenomen este real în mintea multor oameni de creaţie, care ştiu ce au de făcut pentru a realiza ceva nou, original.

Efectul “kirlian” a fost stabilit prin anii 40’ ai secolului trecut de către soţii Kirlian din Krasnodar (Rusia). El constă în evidenţierea existenţei unei aure energetice în jurul organismului viu. Pentru aceasta, obiectul de studiu împreună cu o bucată de hârtie de fotografiat a fost pus între doi electrozi prin care trecea curent de înalta frecvenţă. Pe hârtia fotografică, apare după developare o imagine asemănătoare cu aura din jurul corpului, văzuta de unii clarvăzători. Deformaţia aurei din jurul corpului indică prezenţa anumitor afecţiuni ale organismului, ajutând astfel la diagnosticarea anumitor afecţiuni, înainte ca ele să atace organismul. De aici deducem că primele simptome de îmbolnăvire ce apar la nivelul energetic al organismului şi apoi se declanşează în corpul fizic.

Schimbarea “aurei” corpului fiinţelor vii corespund cu punctele indicate de influenţa aplicaţiei acupuncturii. Prin sensibilizarea anumitor centre ale corpului fizic se induc anumite impulsuri, care energizează anumite organe, prevenindu-le împotriva afecţiunilor.

Dacă ar fi să interpretez, eu, ca specialist biolog, care am făcut o lucrare de doctorat în domeniul biofizicii, pe care am susţinut-o la Universitatea M. Lomonosov din Moscova în martie 1972, cu tema “Aspecte microscopice şi submicroscopice ale porilor şi plasmadesmelor pereţilor celulari ai parenchimului suculent”, lucrare foarte apreciată de cei mai valoroşi biologi ai timpului, atunci aş spune că biocurenţii trec prin membranele celulare. În lucrare, am făcut pentru prima dată o clasificare a porilor şi plasmodesmelor prin care trec biocurenţii ce transmit informaţiile necesare în tot organismul.

Porii, plasmodesmele la plante şi endodesmele la animale sunt căile de comunicare a tuturor informaţiilor organismului viu. Din păcate, aceste aspecte nu au mai fost dezvoltate de nimeni, până acum. Eu, însă, mi-am schimbat traiectoria cercetărilor într-un alt domeniu – virusologia – studiul celor mai simple identităţi, care include informaţii majore despre originea vieţii şi despre declanşarea multor boli virale, care atacă organismele vii şi provoacă moartea. Este îndeajuns să amintesc aici epidemia provocată de virusul gripei din anul 1919, în urma careia au decedat mai mult de 20 de milioane de oameni.

Bineînţeles că efectul kirlian trebuie studiat în continuare, deoarece datele obţinute sunt numai un început de drum, prin care s-a demonstrat că există biocurenţi în organismele vii, care sensibilizează întreg organismul la apariţia unor afecţiuni. Dar, mai sunt necesare informaţii despre blocarea dezvoltării afecţiunilor chiar de la începutul procesului patologic. Aceasta este sarcina principală a cercetării, care ar permite prelungirea longevităţii fiinţei umane – principala preocupare a fiinţei umane la ora actuală.

Citește și:   Colină ce este?

Fiinţa umană are capacitatea de a exista 130-150 de ani. Atât pot servi ţesuturile organismului dacă nu ar apărea alte cauze, care provoacă decesul mult mai devreme.

În această lucrare am descris intenţionat unele fenomene, nepercepute de raţiunea umană, dar care există. Probabil că aceste fenomene reglează anumite procese vitale, dar nu sunt percepute de raţiunea omului. Se vede că aşa este construită fiinţa umană, căreia nu-i este dat să ştie chiar totul despre el însăşi.

Cea mai mare dorinţă a fiinţei umane este să afle construcţia şi funcţia organismului său, de care depinde şi comportarea în societate. Satisfacţiile principale ale corpului uman sunt mâncarea bună şi fecundarea, adică energizarea organismului şi reproducerea. O alta dorinţă a omului este să trăiască cât mai mult. Continuitatea se întrerupe, însă, în momentul în care ajungi la cea mai mare satisfacţie sufletească. Majoritatea oamenilor mor cu regret pentru că nu vor şti ce va urma după dispariţia lor.

Despre existenţa sufletului şi despre reîncarnare, eu, personal, cred că fenomenele există chiar dacă nu pot fi explicate. Probabil că omul trebuie să aibă frică de o putere supranaturală, de cel care l-a creat. Este necesar să se respecte o anumită ordine şi întâietate în societate, de aceea se spune că, dacă faci rău pe această lume, vei plăti pe cealaltă lume, care nu se ştie dacă există şi nici nu se poate demonstra în sfera informaţiilor existente. Din lucrările biblice se poate înţelege că există “lumea de apoi”, dar pentru noi, pamântenii, cele scrise nu sunt destul de convingătoare. Poate că vor apărea informaţii noi care ne vor convinge, dar până acum, atât ne este dat şi fiecare trebuie să respecte legile bisericeşti, care ne îndeamnă la respect, cel puţin.

Eu cred că pe Terra au fost implantate mai multe tipuri de fiinţe umane, care au fost situate pe diferite continente ale Terrei. Probabil că şi naţiunile au fost implantate, cu limba specifică şi cu toate obiceiurile lor, care, în timp s-au dezvoltat individual. Odată cu dezvoltarea civilizaţiei a apărut dorinţa de dominaţie, războaiele care s-au dus fără rost scăzând considerabil densitatea populatiei. Contradicţiile dintre naţiuni au fost dintotdeauna mai puternice decât rasele umane, şi s-au agravat odată cu progresul tehnico-ştiinţific.

Astfel, după 2000 de ani de creştinism, contradicţiile dintre naţiuni au luat sfârşit, s-a produs globalizarea, adică dominaţia unei doctrine internaţionale, care a devenit cea mai puternică şi doreşte să facă ordine în lume, impunând o anumită concepţie universală. Astfel, antagonismul naţional, rasial şi ambiţional dispar, şi sunt înlocuite de lupta cu terorismul. Se nasc indivizi, care doresc să facă rau, să distrugă bunurile popoarelor, indivizi periculoşi care sunt greu de depistat. Apar situaţii mult mai complicate, când numai câţiva indivizi pot face rău întregii planete provocând o catastrofă fatală, facând să explodeze centre nucleare, care sunt în număr destul de mare. Civilizaţia noastră este în pericol, aşa cum au mai fost, probabil, şi alte civilizaţii, care s-au dezvoltat în spirală, până la un anumit nivel.

În Univers există multe civilizaţii care au structuri mult mai dezvoltate. Probabil sunt şi civilizaţii unde se pot manipula genele organismelor vii, care le pot plasa pe alte planete, dându-le anumite programe de dezvoltare. Probabil că aceste civilizaţii sunt supravegheate şi dirijate, dar noi, oamenii de rând, nu ne dăm seama de aceste fenomene. Multe din enzime nu sunt percepute de către oameni şi niciodata nu vom putea face ceea ce nu ne este dat să facem. Ne dezvoltăm cât ne este dat, după program.

Dintre toate naţiunile de pe Terra, cele mai bine dezvoltate, sunt cele ale nemţilor şi francezilor, în Europa, şi cele ale coreenilor şi japonezilor, în Asia.

La competiţiile internationale ale sportului, cele mai multe medalii le obţin nemţii, ruşii şi americanii. De exemplu: la box – un sport foarte dur – de cele mai multe ori câştigă rasa neagră; la fotbal – un sport care cere tactică şi organizare de echipă pe lângă efortul fizic, caştigătorii sunt brazilienii, francezii şi englezii.

Pe continentul Nord American, în SUA şi Canada, s-a format un conglomerat de naţiuni din genotipuri combinate, care în acest moment se dezvoltă mult mai rapid, în comparaţie cu popoarele ce menţin o structură naţională bine determinată. Popoarele de tipul Indiei, Chinei, cu o densitate exagerată, se dezvoltă mult mai lent. Aici apar mult mai des epidemii, care răpun oamenii.

Agenţii patogeni care provoacă reducerea densităţii populaţiilor sunt virusurile (sida, hepatitele, gripa, poliomielitele, encefalitele, pneumoniile atipice s.a.).

Celelalte microorganisme, de tipul bacteriilor, micozelor, protozoarelor, nu mai sunt periculoase astăzi, deoarece există metode de stopare a dezvoltării lor, mai ales cu ajutorul unei game mari de antibiotice.

Este regretabil însă că omul nu poate lupta deocamdată cu infecţiile provocate de virusuri, şi de aceea, aceşti agenţi patogeni produc încă ravagii în mijlocul fiinţelor vii, la toate nivelurile.

În acest moment, eu pot trage anumite concluzii deoarece toata viata am construit preparate biologice (arme) pentru distrugerea densitatii anumitor organisme nedorite de om.

Din experiență, putem spune că în dirijarea densitatii organismelor vii, virusurile au anumite proprietăți:

  • atacă mai ușor la vârste fragede;
  • dispersează mai rapid când densitatea organismelor este mai mare;
  • există tipuri virulente și mai puțin virulente ale patogenilor;
  • virusul poate exista în organism în stare latenta fără a distruge celulele, 5-30% dintre indivizi continuand să existe;
  • virusurile atacă numai anumite specii și organe ale speciilor;
  • unele virusuri se dezvoltă în mai multe etape, care sunt parcurse prin intermediul unor vectori (intermediari- encefalita);
  • pot declanșa epidemii daca au condiții favorabile de dezvoltare.
- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.