-Anunț-

Una dintre cele mai ușoare diete pe care le puteți alege este dieta Rina sau dieta de 90 de zile, așa cum se mai numește.

Nu numai că în timpul dietei Rina aveți puține restricții, dar puteți mânca toate tipurile de alimente. În timpul dietei de 90 de zile puteți consuma proteine, carbohidrați și chiar dulciuri.

Beneficii Dieta Rina

Dieta de 90 de zile sau dieta Rina este perfectă pentru persoanele care au mai mult de 20 de kilograme de pierdut, dar și pentru persoanele care doresc să piardă în greutate ușor și sănătos. Dieta Rina nu numai că vă va ajuta să pierdeți în greutate, dar, de asemenea, vă va ajuta să vă schimbați metabolismul.

Dieta Rina este creată de un sportiv american și se bazează pe combinarea alimentelor pentru pierderea în greutate. În decursul anilor, dieta de 90 de zile a cunoscut un succes important datorită faptului că este foarte flexibilă, sănătoasă și a avut rezultate bune pentru cei care au încercato.

Plan

Dieta Rina se bazează pe alimente disociate, ceea ce înseamnă că într-o zi puteți mânca doar un singur tip de alimente.
Într-o zi veți consuma doar un singur tip de alimente, de exemplu, doar proteine, digestia va fi mai ușoară și acest lucru va ajuta la pierderea în greutate.

În timpul dietei de 90 de zile trebuie să consumați în fiecare zi pentru micul dejun numai fructe. Este foarte important să vă amintiți, în fiecare zi, indiferent de tipul de alimente pe care trebuie să-l consumați în acea zi, pentru micul dejun trebuie să mâncați numai fructe.

Citește și:   Dieta daneza - Reguli | Plan de mâncare | Măsuri de precauție

De asemenea, o zi importantă este ziua 29. În această zi trebuie să consumați numai apă. Nu vă faceți griji, ziua va veni după ziua vitaminelor, deci nu veți avea probleme să o păstrați.

Dieta Rina 4 Tipuri de alimente:

1. Proteine: pui, peste, carne de vită, carne de porc, brânză, lapte, ouă etc.
2. Amidon: soia, orez, linte, fasole uscată, fulgi de soia, năut, cartofi etc.
3. Carbohidrați: făină albă, făină integrală de grâu, făină de hrișcă, făină de porumb, spaghete, lasagna, cuscus, patiserie, paste, fidea, graham, paste cu tortilla de spanac, etc.
4. Vitamine: numai fructe și legume

Planul de dietă de 90 de zile este simplu, în fiecare zi mâncați doar un singur tip de alimente (cu excepția celei de-a 29-a zi când ve-ți bea doar apă). Este foarte important să respectăm ciclul zilelor:

Ziua 1 sau Ziua Proteinei

Ziua va începe cu fructe la micul dejun și după aceea, în această zi, puteți mânca numai alimentele proteice și, de asemenea, legume.

Ziua 2 sau Ziua amidonului (legumelor)

Ziua va începe cu fructe la micul dejun și după aceea, în această zi, puteți mânca numai legume.

Ziua 3 sau Ziua carbohidraților

Ziua va începe cu fructe la micul dejun și după aceea, în această zi, puteți mânca numai alimente carbohidrați și, de asemenea, legume. De exemplu, puteți mânca paste făinoase cu roșii și pizza cu legume.

Ziua 4 sau Ziua vitaminei

În această zi puteți consuma numai fructe și legume proaspete.

De reținut

Dieta Rina: Dieta de 90 de zilePentru ca dieta să fie un succes, respectați ordinea zilelor, beți multă apă sau ceai fără zahăr și respectați numărul meselor (micul dejun, prânzul și cina și unele gustări între).

Citește și:   Cele mai eficiente 10 diete alimentare pentru pierderea în greutate/slabire

De asemenea, o veste foarte bună pentru cei care iubesc dulciurile. În timpul zilei de carbohidrați puteți mânca niște produse de patiserie, prăjituri și chiar înghețată. De asemenea, în această zi este foarte important să consumi niște ciocolată neagră, este foarte bună pentru inima ta.

- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.