Ciorbă rusească cu smântână

0
Ciorbă rusească cu smântână

Timp de preparare:
Timp de gătire:
Gata în:
Număr porții: 6 persoane

Ingrediente

  • 3 l apă
  • 1 l bors
  • 1 kg carne de vacă
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1/2 telină
  • 1 mână de fasole tucără
  • puțină sfeclă
  • 1 gălbenuş
  • 2 linguri de smântână
  • 1/4 de varză mică
  • 2 cartofi
  • 2 roşi
  • verdeață(mărar, pătrunjel, leustean)
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea de vacă în bucăti potrivite și se pune la fiert într-o oală cu apă.

Se pune tot zarzavatul tăiat mărunt și se adaugă și puțină sfeclă tăiată ca fideaua.

Se adaugă borşul fiert separat, verdeața, sare.

Se bat bine în castron gălbemuşurile cu smântâna și se toarnă borşul amestecând încet.

O servim fierbinte. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here