Rețete de ou

OUĂ FIERTE MOISe socotesc câte 2 ouă de persoană.Ouăle pentru fiert trebuie să fie foarte proaspete. Dacă nu sunt curate trebuie spălate înainte de a fi puse la fiert: petele care nu se duc, se freacă ușor cu putină sare fina.Ca să rămână cleioase, ouăle se pot fierbe in mai multe feluri :Se pune...

Chiftele de crab cu garnitură de pepene

4 portii1/4 cană suc proaspăt de lămâie verde 2 linguri miere 1 lingură plus 2 lingurițe muștar de Dijon 2 căni pepene galben tăiat bucăți (1 cm) 1 ardei gras verde, tăiat cubulețe 1 cană roșii cherry, tăiate în sferturi 450 g carne de crab, curățată de cartilagii 4 cepe verzi, tăiate felii subțiri 1/2 linguriță sare 2 albușuri de ou 1/2 cană pesmet...

Plante medicinale

-Anunț-