Cancerul stomacului

0
Cancerul stomacului
-Anunț-

Într-un asemenea caz se pun pe stomac pe parcursul zilei comprese cu ierburi suedeze timp de 4 ore; dacă bolnavul este în stare, ar fi bine ca aceste 4 ore să le petreacă în afara patului. Numai să aibă grijă să-i fie compresele acoperite călduros, ca să nu se creeze o senzație de frig din cauza evaporării. Se pun în timpul nopții comprese cu aburi de coada-calului, iar dacă se ivesc dureri mari, se aplică aceste comprese cu aburi și dimineața și după-amiaza câte 2 ore în pat (a se vedea pentru ambele comprese „Partea generală”). În plus față de aceste comprese trebuie să se bea încetul cu încetul 11/2-2 litri de ceai, pe cât posibil din urzici și filimici proaspete, amestecate în părți egale. În cancerul gastric incipient ajută sucul proaspăt stors al măcrișului-iepurelui, 3-5 picături la fiecare oră, băute în ceaiul recomandat.

Din scrisoarea unui participant la război, datată iulie 1979: „După întoarcerea mea din prizonierat în 1947 am avut cancer la stomac. Doctorii m-au trimis acasă din spital considerând-mă incurabil. Silit de împrejurări, m-am îndreptat către natura marelui nostru Creator și mi-am căutat plantele corespunzătoare: urzica, păpădia, coada-șoricelului și pătlagina, din al căror suc am luat o dată pe oră câte 1 înghițitură. După numai câteva ore am remarcat că-mi era mult mai bine, mai ales că stomacul păstra în sfârșit puținul pe care-l mai puteam mânca. A fost salvarea mea. De-atunci m-am ocupat serios de plantele medicinale care-mi deveniseră atât de dragi și am avut cu ele niște reușite de vindecare minunate. Căci Creatorul nostru a pus puteri tămăduitoare enorme în natura SA.

Citește și:   Cancerul pielii

Acum veți înțelege că mă simt deosebit de legat de fiecare om care împlinește prin plantele medicinale porunca dragostei față de aproapele său și trăiește miracol peste miracol. De aceea să nu vă lăsați în nici un caz descurajată de atacuri, care de fapt sunt produse numai de forțe obscure. Marile bucurii legate de vindecările prin plante se ridică cert peste toate neajunsurile omenești care stârnesc astfel de greutăți!”

- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.