Cancerul sânului

0
Cancerul sânului
-Anunț-

Tratamentul intervine după o operație. Se ung cicatricele până la subsuoară cu alifie de filimică (a se vedea pentru prepararea alifiei articolul despre filimică). Rămășițele de la prepararea alifiei pot fi aplicate local de 4-5 ori; în prealabil, ele se încălzesc puțin. Ele singure fac ca pielea să se netezească și să capete o culoare normală. Ungerea cu alifie de filimică duce la dispariția tensiunilor puternice care rezultă după o astfel de operație și radiază până în brațe. Dacă au suferit și ganglionii limfatici, se pune terci cu frunze de pătlagină-îngustă sau lată (a se vedea „Moduri de folosire” la „Pătlagina-îngustă”) de mai multe ori și se procedează în rest așa cum este descris la „Cancerul ganglionilor limfatici”.

În afară de acestea, este indicat un amestec de ceaiuri din 300 grame de filimici, 100 grame de coada-șoricelului și 100 grame de urzici – toate bine amestecate, De aici se folosește pentru pregătirea ceaiului 1 linguriță cu vârf la 1/4 litru de apă. Ca rație zilnică se prepară 11/2-2 litri de infuzie care se bea pe parcursul zilei în înghițituri mici. In plus, se scoate din această porție zilnică dimineața, la prânz și seara înainte de fie- care masă 1/2 ceașcă, se toarnă în ea 1 lingură de bitter suedez și se bea această cantitate pe jumătate, de fiecare dată 1/2 oră înainte și 1/2 oră după fiecare masă, în înghițituri mici.

Dacă apar dureri, ar trebui puse mai des comprese cu ierburi suedeze și comprese cu aburi de coada-calului (a se vedea „Partea generală” pentru ambele comprese). Toate tratamentele înșirate sunt indicate și în cazul unei noi formări de noduli.

Citește și:   Cancerul plămânului

Întrucât sânii și organele genitale sunt strâns legate între ele, ar trebui luat în considerare și efectuat și tratamentul care se găsește la „Cancerul organelor pelviene”.

O femeie tânără îmi relatează: „La două săptămâni după nașterea copilului am căpătat niște întărituri în sân și o inflamație a sfârcurilor, însoțite de temperatură și dureri puternice. O compresă cu ierburi suedeze a făcut ca peste noapte să-mi dispară tot răul. Sunt țărancă. Într-o zi am observat și la una dintre vacile noastre o inflamație și întărituri în uger. M-am gândit că dacă bitterul suedez ajută atât de uimitor de repede la oameni, atunci asta ar fi posibil și la un animal. Am încercat același tratament și am fost plăcut surprinsă când am avut un succes asemănător după scurt timp.”

- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.