Cancerul organelor pelviene (genitale) – bolile canceroase ale ovarelor și ale uterului

0
Cancerul organelor pelviene (genitale) - bolile canceroase ale ovarelor și ale uterului
-Anunț-

Se pregătesc zilnic 11/2-2 litri de ceai dintr-un amestec de plante din 300 grame de filimică și 300 grame de coada-șoricelului. Pentru aceasta sunt necesare 6-8 lingurițe (cu vârf) de plante. Rația de ceai se bea încetul cu încetul, pe parcursul zilei. 3 linguri de bitter suedez sunt diluate cu ceai și luate în porții repartizate înainte și după fiecare masă.

În plus, se fac săptămânal băi de șezut cu coada-șoricelului (a se vedea „Moduri de folosire” la „Coada-șoricelului”). Apa de baie de la prima baie de șezut este turnată înapoi peste plante și, reîncălzită, mai poate fi folosită de 2 ori. Băile de șezut cu coada-șoricelului pot fi făcute însă și zilnic dacă bolnava le suportă. În caz de crize dureroase ar trebui aplicate în plus comprese cu aburi de coada-calului și comprese cu bitter suedez (a se citi descrierea lor la „Tumori”).

lată o scrisoare din partea unei femei din R./R.F.G., din 4 februarie 1980: „Simt nevoia să vă scriu și să vă mulțumesc. Din decembrie 1978 am zăcut patru luni la pat cu două vertebre rupte. În acest interval v-am putut studia broșura pe îndelete. În februarie 1979, cumnata mea a fost trimisă acasă din spital ca fiind fără speranțe, căci avea cancer la organele genitale. Medicii i-au spus fratelui meu că soția lui ar mai putea trăi vreo patru săptămâni și că nimic n-o mai putea ajuta. Nu mai era în stare nici să mănânce, iar în cameră plutea un miros de putrefacție. Atunci a încercat cu plantele conform broșurii dumneavoastră. A băut zilnic 21/2 litri dintr-un amestec de plante, si anume coada-șoricelului, urzică și filimică, iar dimineața, la prânz și seara dilua câte 1 lingură de bitter suedez într-o ceașcă cu ceai. Și-a pus și comprese cu ierburi suedeze pe zona organelor genitale. In scurt timp i-a revenit apetitul, așa că a putut mânca din nou, iar mirosul de putrefacție a dispărut. Au fost eliminate din vagin niște bucăți mari, negre, de care s-a speriat la început foarte tare. Dar asta a fost de fapt curățirea. Astăzi își vede din nou de gospodărie, gătește și merge la plimbare. Medicul ei curant, care a primit raportul spitalului, n-a mai pomenit niciodată așa ceva. Noi însă știm că sunt minunile din farmacia Domnului.”

- Anunț -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.